Dréher sörtúra - Budapest, X.ker. Jászberényi út 7-11. - KASTELYOK.COM

Dréher sörtúra

A sörgyártás folyamatát bemutató, múzeumi látogatással egybekötött Dreher Sörutazás keretében Európa egyik legszebb főzőházát is megtekinthetik vendégeink, s felfedjük előttük e nemes nedű számtalan titkát és íz-világát.

Részvételi díj 1900 Ft/fő, a nyugdíjasok és a diákok 50 százalékos kedvezményt kapnak a belépőjegyek árából, a magyar szakképző és felsőoktatási intézmények oktatási céllal szervezett csoportjainak pedig ingyenesen kínálja programját a Dreher Zrt. A rendőrök, tűzoltók, vám és pénzügyőrök, a polgárőrség és a katasztrófavédelemben dolgozók, valamint az Országos Mentőszolgálat munkatársai és közvetlen hozzátartozóik igazolványuk felmutatásával a Dreher Sörmúzeumba ingyenes belépést, a Sörutazás programon való részvételkor pedig 50 százalékos kedvezményt kapnak a belépőjegy árából. Fizetés kizárólag a helyszínen készpénzben.

Mivel a látványnál is többet mond az íz-élmény, vendégeinket sörkóstolóra is meginvitáljuk. Fizető vendégeinket 2 pohár, az ingyenes csoportokat pedig 1 pohár sörre látjuk vendégül.

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy a Sörmúzeum látogatásán, valamint a Sörutazás programjainkon 18 év feletti látogatók vehetnek részt.

A Dreher Sörutazás program hossza kb. 1-1,5 óra. A Sörutazás program csoportos formában (10-20 fő), kizárólag előzetes bejelentkezés alapján indul. Egyéni látogatók a már megszervezett csoportokhoz tudnak csatlakozni. Az idegenvezetést magyar nyelven biztosítjuk.biztosítjuk. Forrás: Dreher ZrtSaját tapasztalataink

Ez egy igazi, a sört szerető emberek igazán hasznos és tartalmas információt szerző időtöltése lehet:)

Ne felejtsük el, hogy ide (is) mindenképpen regisztrálni kell, amit megtehetünk ezen az oldalon. Általában kedden és péntek délután 16 és 18 órakor indultak túrák, ha azóta nem változott. Adott időpontban oda kell menni a sörgyár bejáratához, ahol egy rövid regisztráció után kapunk 2 kupont és az idegenvezető végigvezet minket a gyár különböző részlegein, megismerhetjük a sörfőzés rejtett titkait. A legvégén a gyár saját büféjében 5 féle sör közül választhatunk 2-t a kuponjainkért. Fantasztikus a túra és a sör is valahogy mintha sokkal finomabb lenne a gyári büfében a végén, mint amit a boltban veszünk:)